از فعالیت های پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی چه می دانید/ دریچه جدید برای شناسایی بهتر پژوهش ها

به گزارش خبرگزاری آنا، شاید اگر مخاطبان ورزشی رسانه ها و حتی جامعه ورزشی نام پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی به گوششان بخورد ندانند این مرجع تخصصی علمی ورزشی کشور چیست و چه می کند. هر چند که پژوهشگران این پژوهشگاه از سال ۱۳۷۷ با نام پژوهشکده فعالیت خود را آغاز کرده و بعدها با گسترش فعالیت تبدیل به پژوهشگاه شده است.
اکنون که بیشتر از هر زمان دیگری ورزش کشورمان نیازمند استفاده از تحقیقات جامع فعالان علمی- ورزشی این پژوهشگاه است و همچنین احساس نیاز به اینکه عموم مردم نیز نسبت به فعالیت های آن آگاهی بهتر و موثرتری داشته باشند، با ریاست دکتر فریبا محمدی سرپرست با تشکیل کارگروه رسانه و ارتباطات با حضور جمعی از متخصصان اصحاب رسانه و همچنین اساتید فعال در پژوهشگاه اقدام عملیاتی صورت گرفته تا این اتفاق مهم رقم بخورد.
این پژوهشگاه دارای مجهزترین آزمایشگاهها و شرایط تحقیقاتی است که نتیجه سالها تلاش محققان برجسته ورزشی کشورمان در آن قرار دارد و اکنون زمانی است تا دسترنج این پژوهشگران پرتلاش در اختیار جامعه ورزشی و همچنین مخاطبان علاقه مند ورزشی قرار گیرد. دکتر محمدی در اولین نشست کارگروه ارتباطات و رسانه در همین زمینه گفت: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، به عنوان مرجع علمی، باید نقش محوری در تصمیمگیریهای ورزشی ایفا کند. تشکیل این کارگروه، گامی مهم در جهت تحقق این هدف است و امیدواریم با همکاری اصحاب رسانه و متخصصان، بتوانیم دانش تخصصی را به زبانی ساده و کاربردی در اختیار عموم مردم و مسئولان قرار دهیم.
یکی از مهمترین اهداف این کارگروه و اعضای آن تبدیل زبان تخصصی علم به زبان عامه پسند است تا کاربران رسانه های ورزشی در کنار پیگیری اخبار روزمره ورزشی بسته های خبری علمی - ورزشی را هم در سبد هر روزه مطالعاتی خود قرار دهند و ازاین راه بتوانند پاسخ سوالاتی که شاید سالها در ذهن های خود بابت برخی مسائل ورزشی دارند را دریابند.
این مسیر دریچه تازه ای برای پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی است تا بتواند از این طریق هم حاصل سالها تلاش و پیگیری های خود را ببیند و هم اینکه تبدیل به مرجع علمی ورزشی کشور شود و جامعه ورزشی هم استفاده بهینه از این پژوهش ها ببرد. نیازی که سالهاست زنگ خطر آن به صدا در آمده و شاید فعالیت های رسانه ای جدید پژوهشگاه باب جدیدی شود تا مسئولان ورزشی کشور نیز بیش از گذشته نسبت به تحقیق محققان ایرانی بها دهند و درجه اهمیت این پژوهش ها را بهتر درک کنند.
انتهای پیام/